برگزاری مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدا در حوزه علمیه معصومیه شیراز

شناسه خبر : 174897

1405/08/16

تعداد بازدید : 7

برگزاری مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدا در حوزه علمیه معصومیه شیراز
به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان فارس، در راستای تکریم مقام والای ایثارگران و قدردانی از نقش کلیدی خانواده‌های شهدا در حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی، مراسم تجلیل از خانواده‌های بزرگوار شهدا در سالن اجتماعات مدرسه معصومیه شیراز برگزار گردید.
 
خانم دهقان معاون پژوهش حوزه علمیه معصومیه، ضمن مرور جایگاه رفیع خانواده‌های شهدا در ساختار جامعه، بر اهمیت حفظ کرامت و حمایت مستمر از آنان تأکید کرد و در ادامه خاطرنشان کرد که خانواده‌های شهدا، الگوی صبر و ایثار در جامعه هستند و تجلیل از آنان، وظیفه‌ای اخلاقی و ملی است.
 
معاون پژوهش حوزه معصومیه گفت: هر ردّی از خون شهدا، نشانی از کربلاست. خانواده‌های شهدا، تنها متعلق به خود نیستند؛ آن‌ها میراث‌دارانِ آرمان‌های انقلاب و پناهگاه‌ صبری هستند که از دلِ طوفان‌های جنگ برخاستند و با ایثار خود، مسیر رسیدن به پیروزی را برای میهن عزیزمان روشن کردند.
 
وی افزود: امروز، وقتی از خانواده شهید سخن می‌گوییم، از مهدِ تربیتِ قهرمانان و از مادرانی سخن می‌گوییم که با افتخار، جانِ فرزندشان را در راه حق تقدیم کردند.
 
وی بیان کرد :تجلیل از خانواده شهدا، تنها یک مراسم نیست، بلکه ادای دین به  ایثار شهیدانشان و یادآوری این حقیقت است که ما از سایه وجود و بزرگواری آنان، راهِ درست را می‌آموزیم. 
 
وی در پایان گفت: انشاالله خداوند در سایه محبت و عزتِ این خانواده‌های بزرگوار، به ما توفیق استواری در مسیر حق عطا فرماید.
 
در بخش پایانی این برنامه، از خدمات و تلاش‌های این خانواده‌های عزیز در مسیر ترویج فرهنگ شهادت با تقدیم هدایا و اهدای لوح سپاس قدردانی شد و بر ضرورت ایجاد بسترهای بیشتر برای بهره‌مندی از آموزه‌های تربیتی این خانواده‌ها در نسل جوان، تأکید گردید.

    نمايش اخبار

    حکمت همتای کتاب آسمانی است
    دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

    حکمت همتای کتاب آسمانی است

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است
    چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲
    سه شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند
    سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند

    جشن نیمه شعبان برگزار شد
    یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

    جشن نیمه شعبان برگزار شد