به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، صغری فیروزی، استاد مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیهاالسلام) گراش در دوره فعالی بسیج با مباحث اجتماعی- خانواده با حضور طلاب که در مدرسه علمیه الزهرا (علیهاالسلام) شهرستان گراش برگزار شد بیان کرد: یکی از مراحل زندگی بشر مرحله دنیا است که شامل سه اتفاق عمدهی تولد، زندگی و مرگ میباشد انسان در تولد و مرگ و اصل زندگی اختیاری ندارد اما در انتخاب چگونگی و سبک زندگی مختار بوده و شایسته است برای کسب حیات طیبه تلاش نماید.
وی افزود: برای کسب حیات طیبه با نگاه همزمان به دنیا و آخرت توجه به تربیت جسمی، عاطفی، عقلانی، دینی و اجتماعی برای بشر ضروری است چرا که نیل به سعادت و خوشبختی بشر مرهون سبک زندگی صحیح و کسب توانمندی و موفقیت در این پنج نوع تربیت است.
خانم فیروزی گفت: کارشناسان تربیتی به بخشی از آگاهیها و تواناییهای انسان که برای دستیابی به یک زندگی موفق مورد نیاز است مهارتهای زندگی میگویند این مهارتها مجموعهای از تواناییها که زمینه سازگاری و رفتار مثبت و مفید را برای انسان فراهم میآورد.
وی بیان کرد: خداوند در قرآن کریم بیان میکند: ای کسانی که ایمان آوردهاید مراقب خود باشید؛ از جمله مهارتهای لازم و از سودمندترین، کلیدیترین و بافضیلتترین شناختها، معرفت نفس و کسب مهارتهای خودآگاهی و توانایی ارتباط با خود میباشد.
استاد مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیهاالسلام) گراش گفت: شناخت حقوق و تکالیف فردی از محورهای مهم خودآگاهی است، زیرا انسان از یک سو صاحب حقوقی است که باید برای استیفای آن بکوشد و از سویی تکالیفش را بشناسد و برای ادای آنها قیام کند.
وی افزود: قدرشناسی و شناخت قداست، عظمت و ارزش والای انسان در میان مخلوقات که خداوند او را به عنوان خلیفه الله و جانشین حق در زمین معرفی کرده است از محورهای قابل توجه و بنیادین خودشناسی محسوب میشود.
خانم فیروزی گفت: یکی از مولفههای خودآگاهی و ارتباط با خویشتن، شناخت و مهار افکار منفی خودآیند و یا افکار مزاحم و خلاصی از آنهاست که در اصطلاح عرفاء و علمای علم اخلاق نفی خواطر نامیده میشود.
استاد مدرسه علمیه خواهران الزهرا س گراش:
بافضیلتترین شناختها معرفت نفس و کسب مهارتهای خودآگاهی میباشد
استاد مدرسه علمیه خواهران الزهرا س گراش گفت: بافضیلتترین شناختها، معرفت نفس و کسب مهارتهای خودآگاهی و توانایی ارتباط با خود میباشد.