به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام علی صدوقی، معاون تهذیب مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم در نشست اخلاقی ویژه طلاب که در مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیها السلام) گراش برگزار شد بیان کرد: هر طلبه به تنهایی یک نهاد فرهنگی است و در هر شرایطی نقش تعیین کنندهای دارد برای اینکه وضع فعلیاش انتظام پیدا کند طلبههایی وجود دارند کوهی از انبار معلومات دارند ولی وقتی به زندگیشان مراجعه میکنیم الفبای اولیه روابط ابتدایی با خانوادهشان ندارند و با فرهنگ قبل از طلبگی خود زندگی میکنند.
وی گفت: یک طلبه در بدو ورود به حوزه علمیه باید از خود سوال کند چرا طلبه شدم اگر به این سوال پاسخ ندهد با تضادهایی روبه رو و دچار بحران روحی و روانی میشود یا محیط را ترک میکند یا بیتفاوت میشود این طلبه دیگر نشاط، بالندگی و شور ندارد چون چشماندازی ندارد و فلسفه آمدنش مجهول است.
حجتالاسلام صدوقی بیان کرد: باید یک استاد خوبی را برای خود تدارک ببینید و با آن استاد هویت خود را تعریف کنید یک روحانی و عالم واقعی که درس خواندهی مکتب امام صادق (علیهالسلام) باشد پس تجسم عینیاش در امام و در مقام معظم رهبری است اول این مساله را حل کردند که چرا طلبه شدهایم بخاطر همین ساختارهای مزاحم شیطان را شکستند.
وی افزود: در اصل تربیتی رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است و منقطع نیست دور انسان طواف میکند تا منفذی برای ورود به قلبش پیدا کند رشد کند تا زمانی که وجود این فرد شیطانی شود و در لباس مذهب عمله شیطان شود و هر کسی متناسب با استعداد توان و نقطه ضعفی که دارد فریب میدهد.
حجتالاسلام صدوقی بیان کرد: به میزانی که درجه مذهبی، ایمان و ارزشی شما بالا رود فشار شیطان چندین برابر میشود و شما مزاحم شیطان هستید و در آینده تا میتواند به شما ضربه میزند تا فرد از هویت پایدار ارزشی خارج شود که در آینده نتواند در مسیر شیطان سنگ اندازی کند چون دشمن شماره یک شیطان هستید و تمام نیرویش را خرج میکند تا هویت را از شما بگیرد چون یک روانشناس قدر است.
وی گفت: شیطان با کسانی کار دارد که تصمیم دارند با حرکت شیطان مخالفت کنند به همین دلیل شیطان تمام قد جلو چنین اشخاصی میایستد جامعه الان جامعه باز است در این جامعه فرمانده اصلی شیطان است و شما را از طریق وسایل ارتباط جمعی وصل میکند به جریاناتی که بتواند هویت طلبگی را از شما دور کند و دچار چالش کند.
حجتالاسلام صدوقی بیان کرد: گاهی اوقات رفتار بیرونی طلاب با باورهای درونیشان فرق دارد و طلاب باید رسالتی که از حوزه علمیه دریافت کردهاند فرهنگ درونی خود را با آن رسالت تغییر دهند و یک انسان متدین واقعی شوند تدین به این است که معلومات دینی را دریافت و در درون خود تبدیل به باور کنیم و آن را در صحنههای گوناگون زندگی جاری کنیم.
معاون تهذیب مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم:
رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است
معاون تهذیب مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم گفت: در اصل تربیتی رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است و منقطع نیست.