به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان فارس، مراسم صبحگاه هفتگی مدرسه علمیه فاطمهالزهرا (س) جنتشهر با محوریت آغاز پویش حفظ سوره مبارکه «فتح» و با حضور سرکار خانم تندرو، استاد این مدرسه علمیه، روز سه شنبه ۲۸ مهرماه برگزار شد.
در این مراسم، سرکار خانم تندرو با اشاره به جایگاه والای قرآن کریم در هدایت انسانها و تمسک به حدیث شریف ثقلین اظهار داشت: «پیامبر گرامی اسلام (ص) دو امانت گرانبها یعنی قرآن کریم و عترت طاهره را در میان امت به یادگار گذاشتند؛ بر همین اساس، حفظ، انس و تدبر در آیات الهی یکی از وظایف و رسالتهای مهم مؤمنان و بهویژه طلاب علوم دینی است.»
استاد حوزه علمیه در ادامه با اشاره به اهمیت فراگیری شیوههای نوین قرآنی بیان کرد: فراگیری روشها، فنون و اصول کاربردی نقش بسزایی در تثبیت و تسهیل حفظ کلامالله مجید دارد و رعایت این اصول برای استمرار موفق در این مسیر نورانی ضروری است.
شایان ذکر است در پایان این مراسم، اجرای عملی طرح آغاز شد و طلاب حاضر، آیاتی از ابتدای سوره مبارکه فتح را فراگرفته و حفظ نمودند.
