به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، زینب فقیهی، مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیها السلام) گراش در نشستی با موضوع بهداشت روان باحضور طلاب طرح امین که در مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیها السلام) گراش برگزار شد بیان کرد: یکی از موارد زیر مجموعههای آموزش خانواده، بهداشت روان است این بهداشت در معنی سلامت هیجانی و روانشناختی است به شکلی که فرد بتواند از تفکر و تواناییهای خود استفاده کند در جامعه عملکرد داشته باشد و نیازهای معمول زندگی روزمره را برآورده سازد.
وی افزود: فردی که از سلامت روانی برخوردار است به طور معمول میتواند برفشارهای معمول زندگی روزمره غلبه کند، دوستان و خانواده خوبی دارد و میتواند یک زندگی مستقل داشته باشد ارتقاء سلامت روانی به هیچ وجه تصادفی نیست و با صرف زمان و زحمت محقق میشود.
خانم فقیهی گفت: یکی از نعمتهای بسیار باارزش پروردگار برخورداری از جسم و روان سالم و بهرهمندی از آن در گرو رعایت موازین بهداشتی است نباید فراموش کرد که اعتماد به نفس کلید سلامت روانی است.
وی بیان کرد: سلامت روانی در بسیاری از موارد مانند سلامت جسمی است و باید به آن توجه کافی داشت بسیاری از مردم برخی اوقات احساس افسردگی میکنند همان طور که بسیاری از آنها دچار سرماخوردگی میشوند از همینرو نمیتوان از همه ناراحتیهای روحی جلوگیری کرد.
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیها السلام) گراش گفت: همان طور که از بروز بیماریهای جسمی نیز نمیتوان ایمن بود سلامت روانی و جسمی هر دو برای خوشبختی انسان ضروری هستند باید سعی کنیم کمتر دچار آسیبهای روحی شویم.
وی بیان کرد: وقتی که اعتماد به نفس بالا باشد از زندگی رضایت داریم و به دنبال آن هدف زندگی را مشخص میکنیم و به آنها میرسیم برای حل مشکلات به خود اتکا میکنیم، روابط سالم و قوی ایجاد مینماییم و ناملایمات و پستی و بلندیهای زندگی را میپذیریم.
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا س گراش:
اعتماد به نفس کلید سلامت روانی است
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا س گراش گفت: یکی از نعمتهای بسیار باارزش پروردگار برخورداری از جسم و روان سالم و اعتماد به نفس کلید سلامت روانی است.