به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، زینب فقیهی، مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیها السلام) گراش در نشستی که به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی با موضوع: عوامل موثر بر مطالعه، موانع و راهکارها که در مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیها السلام) گراش برگزار شد بیان کرد: دانش اندوزی و کتابخوانی در اسلام از جایگاه والایی برخوردار است روایتهای گوناگونی از پیامبر و ائمه (علیهم السلام) موجود است که پیروان دین مبین اسلام را به دانشورزی و کتابخوانی توصیه و سفارش کردهاند.
وی گفت: آمار وزارت ارشاد اسلامی درباره میزان مطالعه در ایران و سایر کشورها آماری متاثر کننده است براساس این آمار درمییابیم که بیشتر افراد در کشور ما دقایق محدودی را به مطالعه اختصاص میدهند.
خانم فقیهی بیان کرد: سرانه مطالعه در ایران چیزی در حد فاجعه است بررسیها نشان داده است که در بسیاری از خانوادههای ایرانی هنوز فرهنگ مطالعه و کتابخوانی به عنوان یک سنت و اصل فرهنگی پذیرفته نشده است.
وی افزود: وجود مشکلات اقتصادی و فعال نبودن در زمینه تحقیقات مانعهایی هستند که باعث فاصله بین کتاب و کتابخوانی میشود و اینترنت و موبایل جایگاه ویژهای در روند آموزشی به خود اختصاص و تا حد زیادی رسانههای نوشتاری را تحتالشعاع قرار دادهاند.
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیها السلام) گراش گفت: با این حال رسانههای مکتوب و در صدر آنها کتاب به لحاظ دارا بودن ویژگیهای خاص با صلابت و استواری نقش تاریخی خود را در انتقال دانش، فرهنگ و هنر از نسلی به نسل دیگر حفظ کرده است.
وی بیان کرد: یکی از عمدهترین و بهترین راههای افزایش اطلاعات عمومی، مطالعه کتاب میباشد که این امر زمینهساز گامهای بعدی برای رفع نیاز میباشد و به گونه مطلوب آنها را به قله پیشرفت در همه زمینههای مادی و معنوی میرساند.
خانم فقیهی گفت: اگر بتوانیم از هر طریقی مردم را با کتاب و کتابخوانی تشویق و ترغیب کنیم توانستهایم گام مثبتی در جهت پیشرفت جامعه برداریم؛ تمام مشکلات جوامع مختلف از ضعف فرهنگی ریشه میگیرد و برای التیام زخم فرهنگی بهترین مرهم مطالعه است.
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا س گراش:
برای التیام زخم فرهنگی بهترین مرهم مطالعه است
مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا س گراش گفت: تمام مشکلات جوامع مختلف از ضعف فرهنگی ریشه میگیرد و برای التیام زخم فرهنگی بهترین مرهم مطالعه است.