مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس:

مدارس علمیه پناهگاه معنوی مردم و کانون‌های تأثیرگذار فرهنگی

شناسه خبر : 168408

1404/12/13

تعداد بازدید : 34

مدارس علمیه پناهگاه معنوی مردم و کانون‌های تأثیرگذار فرهنگی
در نشست تبیینی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس بر لزوم حضور حداکثری طلاب، مبلغان و کنشگران فعال حوزوی در عرصه‌های فرهنگی، تبلیغی و پیگیری برنامه‌های هماهنگ در مدارس علمیه و مساجد تأکید کرد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران فارس، نشست تبیینی در پی شهادت رهبر مجاهد جمهوری اسلامی ایران، مرجع عالی‌ قدر شیعیان، حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی خامنه‌ای رضوان‌الله‌علیه، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین افتخاری، مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس در جمع کادر و معاونین مرکز استان، روز چهارشنبه ۱۳اسفندماه ۱۴۰۴برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین افتخاری، در این نشست بر ضرورت فعال‌سازی مدارس علمیه به‌ عنوان کانون‌های تأثیرگذار فرهنگی سطح شهر تأکید کرد و بیان داشت: سیاه‌پوش کردن مدارس و مساجد، پخش قرآن و سرودهای حماسی، برگزاری مراسمات عزاداری و توسل، توزیع پرچم و تصاویر رهبری، پاسخگویی به شبهات و روشنگری، برپایی موکب های خانگی و محلی، تشکیل جلسات هماهنگی و هم‌ افزایی فرهنگی و تبلیغی در شرایط کنونی بخشی از فعالیت های موثر مدارس، طلاب و مبلغان خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به شرایط فعلی کشور، خاطرنشان کرد: وظیفه‌ی ما به‌ عنوان طلاب و مبلغان دینی، جهاد تبیین و روشنگری، ایجاد آرامش و وحدت در جامعه و پاسخگویی به شبهات با زبان گفتمان دینی است و مدارس علمیه باید در این شرایط، پناهگاه معنوی مردم باشند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس در پایان با بیان لزوم تشکیل موکب‌های مردمی و بانوان برای پشتیبانی از برنامه‌های عمومی و تجمعات و نیز تولید و توزیع محتوای بصیرت‌ بخش در فضای مجازی، تصریح کرد: تماس و هماهنگی مستقیم و مستمری با مدیران مدارس، نهادهای فرهنگی و تبلیغی استان برقرار گردد و اقدامات به‌ صورت منسجم و برنامه‌ریزی‌ شده ادامه یابد.

    نمايش اخبار

    حکمت همتای کتاب آسمانی است
    دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

    حکمت همتای کتاب آسمانی است

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است
    چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲
    سه شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند
    سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند

    جشن نیمه شعبان برگزار شد
    یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

    جشن نیمه شعبان برگزار شد

    قدرت امروز ما دست رسانه است
    چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    قدرت امروز ما دست رسانه است