مدیر حوزه علمیه خواهران فارس:

حوزه علمیه خواهران فارس با بیش از چهارهزار دانش آموخته سهم عظیمی در نشر معارف دارد

شناسه خبر : 161191

1404/06/25

تعداد بازدید : 20

حوزه علمیه خواهران فارس با بیش از چهارهزار دانش آموخته سهم عظیمی در نشر معارف دارد
حجت الاسلام والمسلمین افتخاری گفت: حوزه‌ علمیه خواهران از رویش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی است و نیاز به حمایت‌های ویژه‌ای برای توسعه زیرساخت ها دارد.

به گزارش پایگاه خبری اطلاغ رسانی حوزه علمیه خواهران استان فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین افتخاری مدیر حوزه علمیه خواهران فارس با اشاره به گسترش فعالیت‌های علمی و تبلیغی حوزه‌های علمیه استان فارس گفت: در حال حاضر در شهر شیراز ۵ مدرسه سطح دو و یک مدرسه سطح عالی در مقاطع سطح سه و چهار فعال است و در سایر شهرستان‌ها نیز ۲۲ مدرسه علمیه به فعالیت مشغول‌اند.

 
وی افزود: تاکنون ۲ هزار و ۱۱۹ طلبه در حال تحصیل و بیش از ۴ هزار و ۲۱۴ نفر دانش‌آموخته از این مدارس به جامعه علمی و دینی کشور تقدیم شده‌اند. همچنین در حال حاضر ۵۳ طلبه در سطح 4 در رشته های «فقه و خانواده»، «کلام»، «تفسیر تطبیقی» مشغول به تحصیل‌اند که سه نفر از آنان در حال نگارش رساله سطح چهار هستند.
 
افتخاری ادامه داد: در مجموع ۱۷۶ طلبه جاری در سطح سه مشغول تحصیل‌اند و در شهرستان های گراش رشته کلام اسلامی سطح سه و در جهرم رشته کلام اسلامی سطح 3 در حال فعالیت است.
 
مدیر حوزه علمیه خواهران فارس با اشاره به جایگاه پژوهش در این حوزه اشاره کرد و گفت: تعداد ۱۵۰ عنوان کتاب توسط خواهران طلبه فارس به چاپ رسیده و ۹۴ نشست و کرسی علمی در مدارس برگزار شده است.
 
وی از اخذ مجوز اولین نشریه علمی حوزه علمیه خواهران فارس خبر داد و اظهار کرد: نخستین شماره این نشریه به‌زودی منتشر خواهد شد تا از این پس مقالات علمی طلاب خواهر در این مجله چاپ شود و این با پیگیری های مستمر حاصل شد.
 
افتخاری با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران فارس سهم قابل توجهی در عرصه تبلیغ دارد گفت: امروز 1200 مبلغ در قالب طرح امین فعالیت دارند، ۳۵۰ مبلغ نیز در ایام اربعین در مواکب مشایه به فعالیت تبلیغی پرداختند و عمده فعالیت‌های تبلیغی حوزه در قالب برگزاری مجالس خانگی است.
 
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مبلغین ما در حرم مطهر شاهچراغ(ع) به عنوان پاسخگوی مسائل شرعی و مشاور فعالیت می‌کنند. همچنین ۵۶ استاد دارای مدرک رسمی به عنوان داور در مسابقات قرآن فعالیت داشته‌اند و یکی از مهم‌ترین دستاوردهای حوزه، تربیت ۶۰ حافظ قرآن کریم است.
 
مدیر حوزه علمیه خواهران فارس در پایان با اشاره به مشکلات پیش روی حوزه خواهران فارس تصریح کرد: فعالیت‌های طلاب و مبلغین بدون هیچ چشم داشتی در سراسر استان ادامه دارد، اما کمبود امکانات سخت‌افزاری یکی از چالش‌های جدی پیش‌روی حوزه‌های علمیه استان است.
 
وی تأکید کرد: حوزه‌های علمیه خواهران از رویش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی و محصول این انقلاب‌اند و لازم است حمایت‌های ویژه‌ای به صورت مستقل به آنان اختصاص یابد.

    نمايش اخبار

    حکمت همتای کتاب آسمانی است
    دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

    حکمت همتای کتاب آسمانی است

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است
    چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲
    سه شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند
    سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند

    جشن نیمه شعبان برگزار شد
    یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

    جشن نیمه شعبان برگزار شد

    قدرت امروز ما دست رسانه است
    چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    قدرت امروز ما دست رسانه است