به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی حوزه علمیه خواهران استان فارس لیلا بهرامی شاد ظهر امروز در مراسم تقدیر و تجلیل از طلاب جهادی خواهر در بخش تغسیل و تدفین اموات کرونایی که در سالن جلسات مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) شیراز برگزار شد، به ارائه گزارشی از فعالیت های طلاب جهادی خواهر استان پرداخت و اظهار داشت: طلاب خواهر استان در ایام کرونایی به صورت جهادی، اقدام به فعالیت های بسیاری از قبیل تهیه و توزیع دستکش و لباس های بیمارستانی کردند.
وی همچنین به دیگر فعالیت های طلاب در ایام بیماری کرونا اشاره و اضافه کرد: در ماه مبارک رمضان ۵۳۹ نفر از طلاب خواهر به صورت جهادی به فعالیت پرداختند که تهیه و توزیع ۶۷۱ هزار و ۳۱۱ ماسک از جمله این فعالیت ها به شمار می رود.
معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران فارس تصریح کرد: دوخت و توزیع ۲۰ هزار و ۲۴۲ لباس بیمارستانی، تهیه و توزیع ۸ هزار و ۷۳۴ بسته معیشتی و ۱۰۴ راس قربانی گوسفند بخشی از فعالیت های جهادی طلاب استان فارس در ماه مبارک رمضان است.
وی خاطرنشان کرد: طلاب خواهر استان فارس در ماه مبارک رجب و شعبان نیز اقدام به دوخت و توزیع ۳۷۰ هزار ماسک، تهیه و توزیع ۶ هزار و ۵۵۲ بسته معیشتی کرده اند.
بهرامی شاد، قربانی ۹۵ راس گوسفند و گوساله را از دیگر فعالیت های طلاب جهادی در ایام بیماری کرونا ماه رجب و شعبان دانست و بیان داشت: قریب به 600 نفر از طلاب خواهر سطح استان در ایام کرونا مشغول فعالیت های جهادی بوده اند.