به گزارش پایگاه خبری ـ اطلاع رسانی حوزههای علمیه خواهران، خانم صاحبه اکبری با اشاره به اینکه فرزندآوری در سراسر تاریخ از کارکردهای مهم خانواده به شمار میآید، گفت: ترغیب خانوادهها به داشتن یک فرزند سبب شده تا والدین با شعار دو فرزند کافی است در عمل به یک فرزند اکتفا کنند
مشاور مدرسه علمیه گلهدار با اشاره به اینکه تک فرزندی پدیده جدیدی نیست اما در جامعه ما در هیچ زمانی مانند الان فراگیر نبوده است تصریح کرد: در میان آموزههای اسلامی نه تنها به تک فرزندی توصیه نشده بلکه با آن مخالفت و با رعایت شرایطی دعوت به ازدیاد نسل شده است به گونهای که در قرآن کریم تکثیر نسل به عنوان یکی از مهمترین اهداف ازدواج معرفی شده است.
وی در ادامه به برخی از آسیبهای تک فرزندی با رویکرد روان شناسی و علوم تربیتی اشاره و تاکید کرد: در خانوادههای تک فرزندی، بیش از حد به خواستهها و مطالبات فرزند توجه شده و اغلب افراط و زیاده روی والدین در برآوردن خواستههای تنها فرزندشان مشاهده میشود هر چند این خواستهها غیر منطقی، بلند پروازانه و فراتر از توان و بنیه مالی و یا حتی بیرون از مرزها و حدود قانونی است.
اکبری با اشاره به اینکه مشکلات فراوانی در جامعه تک فرزندی رایج شده است، تصریح کرد: تک فرزندی باعث میشود که فشار بسیاری بر فرزندان وارد شود و در دوستیابی دچار مشکل شوند.
این روانشناس گفت: تا چند سال گذشته، داشتن خانوادههای بزرگ رایج بود و یک مزیت محسوب میشد، حمایت عاطفی و هیجانی برادر و خواهرها در این خانوادهها بسیار چشمگیر و کودکان از سنین کودکی با یادگیری نقشهای جنسیتی راه مطلوبی را در کسب هویت طی میکردند.
مشاور مدرسه علمیه گله دار تصریح کرد
در قرآن کریم تکثیر نسل به عنوان یکی از مهمترین اهداف ازدواج معرفی شده است

نشست علمی _ پژوهشی با موضوع بررسی آسیبهای تک فرزندی درخانواده و جامعه با سخنرانی خانم اکبری مشاور مدرسه علمیه گلهدار در فضای مجازی ویژه عموم طلاب مدرسه علمیه خواهران فاطمهالزهرا(س) گلهدار برگزار شد.