استاد مدرسه علميه الزهرا (س) آباده طشك :

رمز پیروزی بردشمنان و داعش اخلاص وایمان شهید سپهبد قاسم سلیما نی بوده است

شناسه خبر : 87364

1398/10/17

تعداد بازدید : 111

رمز پیروزی بردشمنان و داعش اخلاص وایمان شهید سپهبد قاسم سلیما نی بوده است
خانم عذرا كشاورز استاد مدرسه علميه الزهرا (سلام االله عليها) آباده طشك گفت : رمز پیروزی بردشمنان و داعش اخلاص وایمان شهید سپهبد قاسم سلیمانی بوده است.

به گزارش خبر گذاري كوثر از استان فارس خانم عذرا كشاورز استادمدرسه علميه خواهران  الزهرا (سلام الله عليها) آباده طشك در نشست معرفتی با محوریت «فضائل اخلاقی شهید قاسم سلیمانی » كه با حضور طلاب ، دانش آموختگان ، كادر ، اساتيد و عموم بانوان شهر در سالن اجتماعات مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) برگزار شدضمن تبریک و تسلیت شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی  گفت : ما در دوران انقلاب و جنگ شاهد عاشقان و دلباختگانی چون سردار سلیمانی ؛سرداری رشید و مخلص و نماد عزت و غیرت بودیم که اگر فداکاری آنها نبود اثری از انقلاب و دین نبود.

وی در ادامه افزود : از فضائل اخلاقی سردار ولایت پذیری و همراهی با امام راحل و رهبر از ابتدا تا انتها بوده است به گونه ای که از همان ابتدا ارادت قلبی به امام راحل داشته و تا آخر در تبعیت و اطاعت از رهبری ایستاده وبه دنبال انجام وظیفه بوده است.

ایشان در ادامه بیان داشت : عشق و ارادت سردار به مکتب اهل بیت (علیهم السلام) مخصوصا امام حسین (علیه السلام) و حضرت زینب (سلام الله علیها) بی نظیر بوده به طوری که علاوه بر توسلات ،  هفته ای یک مرتبه جلسه روضه در منزل ایشان بر پا بود.

استادبا بیان روایاتی در فضیلت شهادت و با تبیین ویژگی های فردی و اجتماعی شهید سلیمانی در آخر گفت : شهید قاسم سلیمانی یک عمر با دشمن درون خود مبارزه کرده و در مکتب اهل بیت (علیهم السلام) رشد یافته و ویژگی های یک مجاهد حقیقی را در وجود خود نهادینه کرده است باشد که خدواند به حرمت خون پاک این شهید عاقبت به خیری نصیب همه ما بگرداند.

    نمايش اخبار

    حکمت همتای کتاب آسمانی است
    دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

    حکمت همتای کتاب آسمانی است

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است
    چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲
    سه شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند
    سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند

    جشن نیمه شعبان برگزار شد
    یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

    جشن نیمه شعبان برگزار شد

    قدرت امروز ما دست رسانه است
    چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    قدرت امروز ما دست رسانه است