

به گزارش پایگاه خبری ـ اطلاعرسانی حوزههای علمیه خواهران؛ «آقای نیایش» کارشناس روانشناسی در جمع طلاب مدرسه علمیه خواهران فاطمهالزهرا(س) گلهدار به مناسبت هفته سلامت و روان به موضوع افسردگی پرداخت و گفت: علامت اصلی افسردگی، احساس غمگینی مداوم و عدم علاقه به انجام اموری است که فرد پیش از این به راحتی انجام میداده و در صورتی که این علائم بیش از دو هفته طول بکشد و در عملکرد روزانه فرد اختلال ایجاد کند، به آن بیماری افسردگی اساسی گفته میشود.
وی افزود: افرادی که مبتلا به افسردگی هستند ممکن است فکر کنند هیچ امیدی برای زندگی بهتر وجود ندارد در حالی که این نا امیدی بخشی از بیماری است نه واقعیت زیرا افسردگی میتواند افکار شما را تحریف و حتی ذهن شما را فریب دهد.
کارشناس روانشناسی تصریح کرد: افسردگی داشتن نوعی احساس غم مداوم و نداشتن علاقه و انگیزه برای انجام فعالیتهای طبیعی است كه در صورت شدت یافتن و طولانی شدن زمان آن فرد را مبتلا به افسردگی میكند و تاثیر بالای افسردگی میتواند در ارتكاب به خودكشی در زمره یكی از خطرناكترین اختلالات روانی قرار بگیرد.
آقای نیایش خاطرنشان کرد: افسردگی میتواند به تدریج افزایش پیدا کند بنابراین تشخیص آن را نسبت به بیماریهایی که به یکباره ایجاد میشوند، سختتر میکند و ناگهان یک روز بد همه چیز را به هم ریخته و شما را از کار، درس یا مکانهای اجتماعی دور میکند و این بیماری سال ها به صورت مزمن و کم کم رشد کرده و به یکباره شما را تضعیف میکند.
وی با اشاره به اینکه سابقه خانوادگی نقش زیادی در افسردگی ندارد گفت: افرادی که سابقه خانوادگی افسردگی دارند به احتمال بیشتری مبتلا به افسردگی خواهند شد ولی حتمی نیست بنابراین باید با مشاهده اولین علایم افسردگی سریعا اقدامات لازم مثل کاهش استرس، ورزش و مراجعه به مشاور را انجام دهید.