حوزه علمیه خواهران فاطمه الزهرا (س) گله دار نشست «حجاب و عفاف؛ ضامن کرامت و امنیت زن» در شهرستان قیروکارزین برگزار کرد.

شناسه خبر : 172101

1405/05/01

تعداد بازدید : 8

حوزه علمیه خواهران فاطمه الزهرا (س) گله دار نشست «حجاب و عفاف؛ ضامن کرامت و امنیت زن» در شهرستان قیروکارزین برگزار کرد.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران فارس، همزمان با هفته حجاب و عفاف، نشست فرهنگی با محوریت تبیین جایگاه حجاب و عفاف در اسلام، به همت خانم نادری، مبلغ فعال مدرسه علمیه فاطمه‌الزهرا(س) گله‌دار، در شهرستان قیروکارزین برگزار شد.

خانم نادری به بیان اینکه حجاب، حافظ شخصیت، کرامت و هویت زن مسلمان است پرداخت و گفت: حجاب علاوه بر ایجاد امنیت و آرامش برای بانوان، موجب افزایش منزلت و ارزش اجتماعی آنان شده و از نگاه ابزاری به زن جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به نقش حجاب در استحکام بنیان خانواده افزود: حجاب، زمینه‌ساز افزایش محبت و صمیمیت میان همسران، آرامش روحی مردان و کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و بانوان را از هزینه‌ها و فشارهای ناشی از فرهنگ خودنمایی و جلوه‌گری رهایی می‌بخشد.

خانم نادری در ادامه با تبیین فلسفه تشریع حجاب در اسلام، اظهار کرد: حجاب تنها یک پوشش ظاهری و وظیفه فردی نیست، بلکه مسئولیتی اجتماعی برای صیانت از هویت دینی، فرهنگی و ملی جامعه اسلامی محسوب می‌شود و خانواده‌ها نقش اساسی در انتقال این فرهنگ به نسل نوجوان و جوان دارند.

مبلغ فعال مدرسه علمیه خواهران فاطمه‌الزهرا(س) گله‌دار بر ضرورت تبیین صحیح فرهنگ عفاف و حجاب برای نسل جوان تأکید کرد و گفت: نهادینه‌سازی این فرهنگ، نقش مهمی در حفظ سلامت اخلاقی جامعه، تحکیم بنیان خانواده و پاسداری از ارزش‌های اسلامی دارد و حجاب، یکی از مهم‌ترین ابزارهای حفظ این کرامت به شمار می‌رود.

وی با اشاره به نقش مادران در تربیت نسل آینده، بر ضرورت الگوسازی صحیح در خانواده تأکید و خاطرنشان کرد: مادران با پایبندی عملی به ارزش‌های دینی، به‌ویژه عفاف و حجاب، می‌توانند نسلی مؤمن،باهویت و مسئولیت‌ پذیر تربیت کنند و جامعه را در برابر هجمه‌های فرهنگی بیمه سازند.

    نمايش اخبار

    حکمت همتای کتاب آسمانی است
    دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

    حکمت همتای کتاب آسمانی است

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است
    چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲
    سه شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند
    سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند

    جشن نیمه شعبان برگزار شد
    یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

    جشن نیمه شعبان برگزار شد

    قدرت امروز ما دست رسانه است
    چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    قدرت امروز ما دست رسانه است