مدرسه علمیه غدیریه شیراز:

فروپاشی خانواده و غیبت والدین ریشه اصلی انحرافات اجتماعی است

شناسه خبر : 167716

1404/11/25

تعداد بازدید : 16

فروپاشی خانواده و غیبت والدین ریشه اصلی انحرافات اجتماعی است
حجت ‌الاسلام و المسلمین بهرامی نسب در بخشی از سخنان خود با اشاره به تجربه حضور در زندان‌ها و گفت‌وگو با معترضان، ریشه بسیاری از انحرافات اجتماعی را ناشی از فروپاشی خانواده یا غیبت والدین عنوان کرد و افزود: «تغافل» و «تاب‌آوری» سلاح‌های نرم و مؤثر در عرصه تبلیغ دینی هستند.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران فارس، نشست بصیرتی سیاسی با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین بهرامی نسب، رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون استان فارس، در مدرسه علمیه غدیریه شیراز برگزار شد.

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون فارس در این نشست با تشریح وظایف یک مربی دینی، سه مؤلفه اصلی «دانش دینی، رفتار دینی و ایجاد رفت و برگشت میان این دو» را برای یک مربی ضروری دانست و خاطر نشان کرد: اگر نوجوان نتواند میان دانسته‌ها و رفتار خود پیوندی عملی برقرار کند، دین برایش بی‌معنا خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تجربه حضور در زندان‌ها و گفت‌وگو با معترضان، ریشه بسیاری از انحرافات اجتماعی را ناشی از فروپاشی خانواده یا غیبت والدین عنوان کرد و افزود: «تغافل» و «تاب‌آوری» سلاح‌های نرم و مؤثر در عرصه تبلیغ دینی هستند.

بهرامی نسب با تأکید بر بهره‌گیری از ابزارهای نوین ارتباطی، استفاده از هوش مصنوعی، نرم‌افزارهای آموزشی و ظرفیت‌های هنری همچون شعر و داستان را در فرآیند تبلیغ مفید ارزیابی کرد، اما هشدار داد: نباید از نماز شب و ارتباط قلبی با خداوند غافل شد.

رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون استان فارس همچنین بر ضرورت مستندسازی تاریخی برای نسل امروز تأکید کرد و گفت: زمانی که به دانش‌آموزان می‌گویم خانواده پهلوی چه سرنوشتی پیدا کردند و مستندات خارجی را به آن‌ها نشان می‌دهم، دیگر مجالی برای سخن گفتن باقی نمی‌ماند.

وی در پایان، جهاد تبیین را نیازمند چهار عنصر اساسی «دانش، اخلاق، صبر و عشق به نسل جوان» دانست و تحقق این مهم را مستلزم طی چهار گام اساسی «ارتباط‌سازی، اعتمادسازی، اعتقادسازی و رفتار سازی» توسط مربیان و مبلغان دینی عنوان کرد.

    نمايش اخبار

    حکمت همتای کتاب آسمانی است
    دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

    حکمت همتای کتاب آسمانی است

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است
    چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲
    سه شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند
    سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند

    جشن نیمه شعبان برگزار شد
    یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

    جشن نیمه شعبان برگزار شد

    قدرت امروز ما دست رسانه است
    چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    قدرت امروز ما دست رسانه است