مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) شیراز:

مسلح شدن به دانش و بیان، ضرورت موفقیت در جهاد تبیین است.

شناسه خبر : 167640

1404/11/22

تعداد بازدید : 20

مسلح شدن به دانش و بیان، ضرورت موفقیت در جهاد تبیین است.
ما با جنگ روایت ها، جنگ اراده ها، جنگ شناختی، جنگ ترکیبی و... روبه رو هستیم که در این موارد دشمن کاری می کند که آنگونه که او می خواهد فکر کنیم. در جهاد تبیین باید مسلح شویم به سلاحی که در رزم تبیین استفاده شود.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران فارس، جلسه ای با موضوع جهاد تبیین با رویکرد مدیریت فرهنگی با حضور حجت الاسلام والمسلمین ولدان، مدیر سازمان تبلیغات استان فارس در مدرسه علمیه فاطمة الزهرا (س) شیراز برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین ولدان در ابتدا بیان کرد: وقتی می‌خواهیم درمورد یک چیز و اهمیت آن صحبت کنیم، باید چیستی، چگونگی و چرایی آن بیان شود. انسان موجودی اجتماعی است و اختیار دارد و در نتیجه حق انتخاب دارد و بدین سبب انسان ها با یکدیگر اختلاف سلیقه و عقیده پیدا می کنند و همین اختلاف نعمت است.
 
وی ادامه داد: تبیین از ماده بیان و روشنایی است و جهاد تلاشی است که در مقابل یک دشمن گفتمانی و فکری باشد. در واقع جهاد تبیین آن تلاشی است که در میدان مبارزه با دشمن اعتقادی برای روشنگری جامعه خود از طریق زدودن شبهات و بازکردن گره های ذهنی مخاطب و روایت صحیح از واقعیت است. 
 
مدیر سازمان تبلیغات استان فارس اظهار داشت: شما به عنوان یک بانوی مجاهد و یک مجاهد فرهنگی باید از نظر علمی مسلح باشید و باید بتوانید هم از لحاظ عینی و مصداقی و هم از لحاظ گفتمانی جهاد تبیین را پیش ببرید.
 
حجت الاسلام والمسلمین ولدان در پایان اشاره کرد: ما با جنگ روایت ها، جنگ اراده ها، جنگ شناختی، جنگ ترکیبی و... روبه رو هستیم که در این موارد دشمن کاری می کند که آنگونه که او می خواهد فکر کنیم. در جهاد تبیین باید مسلح شویم به سلاحی که در رزم تبیین استفاده شود.

    نمايش اخبار

    حکمت همتای کتاب آسمانی است
    دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

    حکمت همتای کتاب آسمانی است

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است
    چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲
    سه شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند
    سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند

    جشن نیمه شعبان برگزار شد
    یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

    جشن نیمه شعبان برگزار شد

    قدرت امروز ما دست رسانه است
    چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    قدرت امروز ما دست رسانه است