بازدید طلاب مدرسه علمیه فاطمةالزهرا از مدرسه تاریخی منصوریه شیراز

شناسه خبر : 162083

1404/07/16

تعداد بازدید : 3

بازدید طلاب مدرسه علمیه فاطمةالزهرا از مدرسه تاریخی منصوریه شیراز
جمعی از طلاب، اساتید و کادر مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(س) شیراز با حضور در مدرسه علمیه تاریخی منصوریه شیراز، از بخش‌های مختلف این مرکز علمی و معنوی بازدید کردند.

به گزارش پایگاه خبری رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/فارس، جمعی از طلاب، اساتید و کادر مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(س) شیراز با حضور در مدرسه علمیه تاریخی منصوریه شیراز، از بخش‌های مختلف این مرکز علمی و معنوی بازدید کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا حدائق، مسئول مدرسه علمیه منصوریه در این دیدار، ضمن تشریح تاریخچه و پیشینه این بنای کهن، با اشاره به رسالت طلبگی گفت: وظیفه سنگین طلاب آن است که مردم را با خدا آشنا کنند و خود نیز در عمل، الگوی دینداری و اخلاق باشند.

وی با بیان روایتی از امام صادق(ع) به چهار اصل بنیادین زندگی مؤمنانه اشاره کرد و افزود:«نظارت بر اعمال در محضر الهی، آمادگی برای مرگ، طلب رزق مادی و معنوی از خداوند و عمل به وظیفه بدون وابستگی به نتیجه، چهار اصل اساسی در سلوک دینی است.»

حجت‌الاسلام حمیدرضا حدائق در ادامه در بخش مقبره تاریخی این مدرسه، توضیحاتی درباره مؤسسان و علمای مدفون در این مکان ارائه کرد.

گفتنی است این برنامه با دعا و توصیه‌های اخلاقی استاد حدائق پایان یافت و طلاب مدرسه علمیه فاطمةالزهرا(س) داراب، عکس یادگاری به‌جا گذاشتند.

    نمايش اخبار

    حکمت همتای کتاب آسمانی است
    دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

    حکمت همتای کتاب آسمانی است

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است
    چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲
    سه شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند
    سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند

    جشن نیمه شعبان برگزار شد
    یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

    جشن نیمه شعبان برگزار شد

    قدرت امروز ما دست رسانه است
    چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    قدرت امروز ما دست رسانه است