مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس:

وظیفه همه طلاب گام برداشتن در راه وحدت ملی و وحدت قلبی است

شناسه خبر : 136528

1402/06/26

تعداد بازدید : 24

 وظیفه همه طلاب گام برداشتن در راه وحدت ملی و وحدت قلبی است
حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ساجدی در مراسم آیین افتتاحیه حوزه علمیه خواهران استان فارس گفت: وظیفه تمام طلاب گام برداشتن در راه وحدت ملی و وحدت قلبی است.

حجت الاسلام و المسلمین ساجدی، مدیر حوزه علمیه خواهران در آیین افتتاحیه حوزه علمیه خواهران استان فارس با عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه ربیع الاول اظهار کرد: شروع سال تحصیلی جدید شروع خدمت دوباره به آن هایی است که امید حضرت ولی عصر ( عج ) بوده و این شروع میتواند آباد کننده و محشر نما باشد.

وی با بیان اینکه وظیفه همه ما گام برداشتن  در راه وحدت ملی و وحدت قلبی است، اضافه کرد: تبعیت از فرهنگ غرب در جامعه و در آموزش، جامعه را دچار ارتداد اعتقادی کرده و به فرموده مقام معظم رهبری مدظله العالی، ادامه این مسیر جز گسست فرهنگی و تشدید برهان نخواهد داشت.

مدیر حوزه علمیه خواهران در ادامه با بیان اینکه زمانی که ظهور اتفاق بیفتد حضرت ولی عصر (عج )ضمن قیام، به از بین بردن  مذاهب الحادی اقدام خواهند کرد، گفت: به تصریح روایات این رسالت تاریخی در عصر غیبت به عهده علما و فعالان فرهنگی و طلاب است.

وی افزود: اصلاح ساختار آموزشی، پژوهشی و فرهنگی از مهمترین راه های بیرون رفت از استحاله فرهنگی و اجتماعی است.

حجت الاسلام ساجدی تصریح کرد: تمامی  طلاب در برابر حضرت زهرا سلام الله علیها مسوولیت داشته و باید پاسخگو باشند، رسالت حوزه میطلبد که واحد های آموزشی در حوزه خوانده شود ولی وظیفه شرعی آموختن مهارت های تبلیغ و مهارت های زندگی است.

مدیر حوزه علمیه خواهران در پایان با بیان اینکه سربازی امام عصر(عج) زن و مرد نمی شناسد گفت: تمامی مدیران و کارکنان نسبت به طلاب دین شرعی داشته و بایست تلاش و همت مضاعف داشته باشند.

    نمايش اخبار

    حکمت همتای کتاب آسمانی است
    دوشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲

    حکمت همتای کتاب آسمانی است

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است
    چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۲

    رابطه شیطان با انسان رابطه مستمر است

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲
    سه شنبه ۱۵ فروردين ۱۴۰۲

    اولین جلسه کاری سال۱۴۰۲

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند
    سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

    شهدا نزد خدا روزی می‌گیرند

    جشن نیمه شعبان برگزار شد
    یکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱

    جشن نیمه شعبان برگزار شد

    قدرت امروز ما دست رسانه است
    چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱

    قدرت امروز ما دست رسانه است