به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، زینب فقیهی، مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیها السلام) گراش در نشست اخلاقی با موضوع جمعیت که در مدرسه علمیه خواهران الزهرا (علیها السلام) گراش برگزار شد بیان کرد: عوامل فرهنگی که موجب تغییر نگرش خانواده شده و سبک زندگی اسلامی را به حاشیه رانده است شیوع فردگرایی و توسعه ارزش فردی است یعنی در بین افراد جامعه آنچه اولویت دارد رسیدن به ارزشها و خواستههای فردی و نفسانی است و ارزشها و علایق خانواده و اجتماع از اهمیت خاصی برخوردار نیست.
وی افزود: کاهش مسئولیتپذیری، بالا رفتن سن ازدواج، سهولت در امر طلاق و کاهش فرزندآوری را میتوان به عنوان نمونههایی از چالشها و پیامدهای فردگرایی نام برد محوریت یافتن حق فردی و به دنبال آن افزایش سن ازدواج و موجب سهولت در امر طلاق شده است.
خانم فقیهی گفت: یکی از ابعاد تغییر سبک زندگی اسلامی و تبدیل آن به سبک زندگی غربی تغییر نگرش دینی و اعتقادی افراد جامعه است دین از مهمترین عواملی است که در تحولات زندگی فردی و اجتماعی افراد تاثیر شگرفی دارد اقتصاد، فرهنگ، سیاست، اخلاق اجتماعی، نظام خانه و خانواده به نوعی همه از دین متاثرند.
وی بیان کرد: در واقع بین دین و تحولات و دگرگونیها در خانواده همچون ازدواج و باروری ارتباط تنگاتنگی وجود دارد در نگرش دینی فرزند ثمره قلب، نور چشم و گلی از گلهای بهشت است پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در این رابطه میفرمایند: ازدواج کنید، فرزندآوری کنید به راستی که من روز قیامت به خاطر شما بر امتهای دیگر مباهات میکنم.
خانم فقیهی افزود: مسئله ازدواج به عنوان یکی از مهمترین بعد از ابعاد زندگی زنان در اندیشههای فمینیستی مورد بحث و نظر قرار گرفته است از نظر شاخههای مختلف فمینیسم ازدواج امری غیر مفید و غیر ضروری است که موجب عقب ماندگی زنان و انزوای آنان در جوامع بشری میشود.
وی بیان کرد: فمینیسم با شعار برابری جنسیتی و تحقیر نقشهای مادری و همسرداری به اسم دفاع از حقوق زن خواستار تدوین قوانین برابر در عرصه اشتغال و فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی برای زن و مرد شد و زنان را بدون آنکه استعداد و تواناییهای جسمی و روحی آنها در نظر گیرد به مشاغل سخت و مردانه و تمام وقت گماشت.