به گزارش پایگاه خبری اطلاع رسانی حوزه علمیه الزهرا س شهرستان بختگان کوثر از استان فارس، خانم لیلا عجم زاده در نشست معرفتی که با حضور طلاب مدرسه برگزار شد اظهار کرد: معیار های ازدواج آسان به این معنا نمی باشد که فرد معیار های اصلی برای ازدواج را نادیده بگیرد بلکه معیار های ازدواج آسان به این معنی است که معیار ها بر اساس اهمیت و تاثیر گذاری در زندگی مشترک دسته بندی شوند، در انتخاب معیار های آسان برای ازدواج به طور حتم بیشترین توجه به معیار های معنوی می باشد نه معیار های مادی و سطحی.
وی افزود: در نظام الهی و فرهنگ قرآنی، هدف اصلی از ازدواج رسیدن به آرامش روان و آسایش خاطر، پیمودن راه رشد، دستیابی به کمال انسانی و نزدیکی به خدا است،بخش عمدهای از طلاقها در هر جامعهای مربوط به نبود گذشت و بخشش است، اگر رفتارهای زوجین، والدین و فرزندان در خانواده ریشه در فرهنگ غنی ایرانی داشته باشد، خانه و خانواده محل آرامش و سکون خواهد بود و از تنشها و فشارها کم میشود.
این مبلغ دینی عنوان کرد: انتقال ارزشها از دغدغههای همیشگی خانوادهها، مربیان و مبلغان و مسئولان فرهنگی بوده و هست و مهمترین و مناسبترین شیوه برای انتقال ارزشها، ترویج سبک زندگی ایرانی، اسلامی است، عامل موفقیت در زندگی مشترک، درس خواندن یا نخواندن، کار کردن در خارج منزل یا داخل منزل، شکل برگزاری مراسم عروسی و... نیست، این مسائل جزئی است، آنچه که زندگی مشترک بر اساس آن شکل می گیرد، تفاهم، درک متقابل، ایمان، اعتقاد به خداوند و پای بندی دو طرف به آیین اسلام و حقوق متقابل می باشد.
وی با تأکید بر اینکه خانوادهها باید سختگیریهای خود را کنار بگذارند، تصریح کرد: به اعتقاد من خانوادهها برای ازدواج جوانان نه تنها نباید سختگیری کنند، بلکه باید راه را برای ازدواج جوانان هموارتر کنند، شرایط ازدواج آسان از نظر خانواده ها متاسفانه به دلیل خرده فرهنگ های نابجا و ارزش های پوچ در حال کمرنگ شدن است و سطحی نگری و تجمل گرایی ازدواج را به مسئله پیچیده تبدیل کرده است پس نیاز است که با نهادینه کردن فرهنگ ساده زیستی معیار های ازدواج آسان در خانواده جایگزین شرایط سخت و معیار های بی ارزش شود.
وی در آخر گفت: ا هدف اصلی ازدواج رسیدن به آرامش است،ز اصلی ترین معیارهای ازدواج میتوان به مواردی مانند تناسب در جهان بینی ، تفاهم در اعتقادات دینی مذهبی ، علاقه متقابل ، داشتن شخصیت مکمل و موازی ، تفاهم در سبک زندگی ، درک متقابل ، پذیرش ارزش ها و خط قرمز های یکدیگر و . . . اشاره کرد . به طور حتم ملاک های فوق در کیفیت زندگی مشترک و تعالی آن بسیار تاثیر گذار هستند .