به گزارش پایگاه خبری اطلاع رسانی حوزه علمیه الزهرا س شهرستان بختگان، خانم سمیه هاشمی در نشست معرفتی که با حضور طلاب و دانش آموختگان مدرسه برگزار شد، اظهار کرد: در جامعه ای که پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم بنیان گذاشته بودند، امر به معروف و نهی از منکر در وجود یکایک افراد جامعه شکلی نهادینه به خود گرفته بود، رنگ، نژاد و قومیت معیار به شمار نمیرفت، مؤلفه واقعی در گزینش افراد در منصبها و مقامها، بر پایه شایسته سالاری بود و شایستهترین فرد با تقواترین فرد بود.
وی افزود: شور حسینی باعث می شود قشر جوان و بالاخص کسانی که عمق دینی کمتری دارند، به راحتی حداقل از جنبهی احساسی با امام حسین علیه السلام ارتباط برقرار کنند و از این منظر، هویت دینی در ایشان بازتولید شود، هرچند این بازتولید نیاز به مکمل عقلانی دینی دارد تا به یک معرفت دینی مناسب برسد.
این مبلغ دینی عنوان کرد: . نقش امام حسین علیه السلام در برهه و مقطعی که زندگی میکند، حفظ و احیای دین آن قدر اهمیّت دارد که جز با کشته شدن و ریخته شدن خون امام حسین علیه السلام و اسارت اهل بیت ایشان با آن وضعیت ناگوار، دین نمیتوانست زنده بماند.
وی با اشاره به اینکه دفاع از امام حسین علیه السلام دفاع از راستی، عدالت و درستی است گفت: در ایران این مفاهیم، فراتر از دین است و همه كسانی كه در كشور ما زندگی می كنند، امام حسین علیه السلام را نماد ارزش های انسانی می دانند و برای ایشان احترام خاصی قائلند از اینرو اقلیت های دینی نیز در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، مشاركت فعال دارند.
وی در آخر گفت: شور حسینی و این سرمایه معنوی می تواند بستر رشد و تعالی افراد را فراهم آورد،عمیقا در زندگی ما نقش آفرینی كند و به كم و كیف زندگی ما جهت دهد ضمن اینكه باورهای ما نیز عمیقا متاثر از شرایط و كیفیت زندگی واقعی ما هستند بنابراین هر نیروی فرهنگی و هر عقیده ای می تواند بهانه ای برای ساخت جهان پیش رو باشد و سرمایه های معنوی ظرفیت بسیاری برای خلق لحظاتی سرشار از زیبایی و روح جمعی را در جامعه دارد.